onsdag den 4. juni 2014


Dette er det første ud af fire blogindlæg om mine elskede dyr. Jeg starter med Nala, selvom hun ikke var mit første kæledyr af dem jeg har nu, men hun var min første kat <3 Nala er 2½ år gammel, og jeg fik hende i september, 2011. Hun er det af mine kæledyr med den mest specielle historie:
Min lillesøster ringede til mig en lørdag formiddag og fortalte. at hun sad med en meget lille killing, som var så sød. Hun sendte et billede, og jeg kunne godt se det var en MEGET lille killing. Jeg fik fortalt at den lille bitte killing var blevet fundet ude på vendepladsen foran mine forældres daværende hus af en familie der boede tæt på. De gik fra dør til dør op ad vejen og spurgte om nogle kendte den lille killing, men ingen havde set den før. De havde killingen over natten, og tog den med til nogle de kendte der vidste meget om katte, som skønnede killingen til 2-3 uger gammel! De gættede på, at den var gået væk fra sin mor imens hun flyttede sine killinger, og på den måde var blevet væk. Familien satte plakater op i hele byen, hvor de spurgte om nogen savnede en killing. Næste morgen fik jeg at vide af min mor, at den ville komme på internat, da familien der fandt den ikke kunne have den indtil ejeren blev fundet. Jeg havde længe gerne villet have en kat, og så gjorde jeg noget meget spontant, og sagde til hende, at hun gerne måtte ringe og sige at jeg ville passe killingen indtil ejeren meldte sig!
Jeg gik ned til dem og hentede det lille vidunder, som var en hun, og tog hende med hjem <3 hun var så lille og gik og miavede og forstod ingenting <3 jeg blev med det samme helt forelsket i hende, og håbede inderst inde at ingen meldte sig, så jeg kunne beholde hende.
Den første nat hun sov hos mig var jeg ret nervøs; hun var så lille, og jeg sov med lyset tændt hele natten for at holde øje med hende. På et tidspunkt i løbet af natten blev hun væk, og jeg blev ret bange og ledte og ledte, indtil jeg fandt hende inde i mit skab hvor hun havde skidt i mine yndlingssko! Haha. Hun havde ikke kunnet huske hvor den midlertidige kattebakke (en lille skål med sand) stod, det lille pus. Dagene gik, og jeg ville ikke give hende et navn i tilfælde af at ejerne meldte sig, men da der var gået en uge fik hun navnet Nala. Der var heldigvis aldrig nogle der meldte sig, og det er jeg lykkelig for <3 Her er to billeder fra da hun var en lille bitte én:Nala er nu en glad og sund, men stadig meget lille (2,5 kg) kat. Hun elsker at blive nusset og leget med, og er også en bestemt dame, der siger sure lyde og går sin vej hvis tingene ikke går efter hendes hoved! Jeg er hendes yndlingsperson i hele verden, jeg tror hun synes jeg er hendes mor, og hun følger mig og jeg er en af de eneste der må bære hende i længere tid ad gangen. Når jeg er i bad miaver og piver hun, fordi hun ikke kan lide at hun ikke kan se mig bag forhænget! Så må jeg stikke en hånd ud til hende og nusse hende indtil hun stopper. Hun er den skønneste lille kat, og jeg elsker hende så højt! Kan slet ikke forestille mig hvis jeg ikke havde fået hende, hun er virkelig min lille baby <3


Ingen kommentarer:

Send en kommentar